top of page

Pilatesest fitnessiga ja uus nädalakava!

Tere kaunist esmaspäeva, mu hea treenija!

Mul on taas suur rõõm jagada Sinuga uudist, et värskelt alanud augusti teine nädal toob Sinuni uhiuue treeningu: "Pilates kohtub fitnessiga 7".

Kindlasti on nii mõnigi teist mõtisklenud, milleks kombineerida rahulikku Pilatest energilise muusika ja hoogsa liikumisega. Või milleks "hüpata ja karata", kui lihaseid võib trimmida ka aeglasel, võib-olla märksa lihtsamal ja nauditaval moel. Tõtt-öelda võttis minulgi omajagu aega, et neid fitness-treeninguid salvestama asuda - kuigi kardiovaskulaarne treening on alati Pilatese kõrval minu elu osaks olnud, tundus mulle pikka aega, et treenikerttuga.com lehekülg võiks jääda Pilatese päralt... Ühel hetkel muutsin aga meelt ning kohe saad teada, miks!

6 põhjust, miks proovida trenni "Pilates kohtub fitnessiga":

  • Selles trennis saab koormust kogu Sinu keha nii seest- kui väljastpoolt: me tugevdame nii luu- ja lihaskonda kui ka Sinu südant ja kopse.

  • See trenn kasvatab nii Sinu jõudu kui ka vastupidavust!

  • Pakkudes oma kehale vahelduseks hoogsamat liikumist ja teistmoodi koormust, paraneb nii Sinu liigeste koormustaluvus kui ka luu kvaliteet! Loe "kasuta või kaota" põhimõttest siit!

  • Pilatesele omaselt ei ohverda me liikuvust, et kasvatada jõudu - säilitame ikka lihaste elastsuse ja mõnusa, kergelt ja vabalt liikuva keha.

  • Nagu toitained toidavad Sinu keha, toidab seda ka liikumine - Pilatese ja fitnessi kombinatsioon on kui "toit" Sinu kehale, mille abil keha kohaneb ka teistsuguse koormusega, areneb seeläbi tugevamaks ja püsib kauem terve!

  • Energiline muusikaga trenn korra-paar nädalas rahulikult kulgeva Pilatese kõrval mõjub kindlasti imeliselt ka Sinu vaimule - lõpetad trenni, pakatades eneseületusest, uhkusest ja heast tujust!

Nagu kombeks, saadan Sulle tänagi teele käesoleva nädala soovitusliku treeningkava. Kui Sind huvitab, miks, kui palju ja kuidas me ikka treenida võiks, siis piilu ka blogisse, sest palju kasulikku informatsiooni ja sellesama trennikava leiad just sealt!

Ilusat ja liikuvat alanud nädalat ning kohtumiseni matil!

 

32. nädala ehk 9.-15.08 soovituslik terviseprogramm:

E 9.08 tervitame augustikuud uue "Pilates kohtub fitnessiga" trenniga, mille leiad leheküljelt "Uued treeningud".

T 10.08 asume valmistuma sügiseks tugevamate seljalihastega ja parema rühiga ning leiame trenni "Pilatese selja ABC" leheküljelt "Uued treeningud".

K 11.08 murrame nädala selgroo, viibides ja liikudes looduses. Proovime liikuda mõõduka või tugeva intensiivsusega. Kui soovid teada, miks tasub jalutamise asemel sörkida või kiirkõndi teha, loe siit! Augustikuu on ka parim aeg asuda keha karastama, ujudes veel igapäevaselt väliveekogudes!;)

N 12.08 keskendume kogu keha tugevusele, liikuvusele ja tasakaalustatud arengule ning valime treeningu "Pilates diivaniga 2" leheküljelt "30-40 min Pilates".

R-P 13.-15.08 tasakaalustame omavahel värskes õhus liikumise ning võimlemise. Liigume mõõduka või tugeva intensiivsusega õues vähemalt korra nädalalõpu jooksul ning valime ühe endale meelepärase Pilatese nädalalõpuks. Soovi korral võid valida ka mitu väikest "liikumisampsu" ehk minitreeningut!

PS! IKKA JA ALATI OLEN OI-KUI-TÄNULIK, KUI JAGAD OMA PILATESE RÕÕMU, MÄRKIDES MIND KA OMA SOTSIAALMEEDIAS!;)

bottom of page