top of page

Imelisi uudiseid joogasõpradele!

Tere kaunist päeva, mu armas liikumishuviline!

Kirjutan Sulle täna, tavapäratult nädala esimesel päeval, sest ma lihtsalt ei suuda hoida tagasi rõõmu ning elevust, mis puudutab meie uusi treeninguid! - Mul on Sulle tõepoolest erilisi uudiseid ning veel sissejuhatuses luban endale salapäratsemist ehk et need uudised ei ole mitte ainult pilatese teemadel!

Joseph Pilates on rõhutanud teadliku ja põhjaliku hingamise olulisust, märkides järgmist: "Above all, learn how to breath correctly!", mis tõlgituna kujutab endast üleskutset kõigepealt õigesti hingama õppida. Härra Pilates pidas iseäranis kahetsusväärseks asjaolu, et miljonid inimesed ei õpigi elu jooksul oma kopse tublisti kasutama, et seeläbi oma tervisele tohutult head teha. Kas teadsid, et Joseph õppis oma hingamisega tihedalt põimitud treeningmeetodit luues tundma ka idamaade filosoofiaid ning praktikaid?

Tänast uudiskirja võiks tõepoolest nimetada väärtuskirjaks, sest ma siiralt usun ja loodan, et siinsed uudised tõesti loovad meie kõigi jaoks tublisti väärtust!

Põnevat lugemist, tänudega usalduse eest ja kohtumisteni ikka matil!

Sinu Kerttu

 

Mul on suur rõõm ja au teatada, et meie treeningplatvorm, mis seni on olnud tugevalt pilatese treeningmeetodi päralt on alates tänasest oluliselt rikkam! - Pilatesele lisandub meie treeningute lehele ka jooga ning seda vaieldamatult Eesti ühe nõutuima ning kauneima joogaõpetaja Gina Bergmanni juhendamisel!

Gina on öelnud, et jooga muudab kõike - mõtlemist, meeleolu ja tervist! Lisaks on jooga suurepärane võimalus iseendale häälestuda, ühendada ennast lahti kõigist muudest ühendustest, et elutempo meid alla ei neelaks. Üks jooga põhimõtetest on füüsilise ja vaimse teraapia ühendamine, mistõttu ei mõjuta selle praktiseerimine üksnes füüsilist tervist. Jooga ei ole religioon, vaid eluviis, mille tõeline ja sügavam eesmärk on anda selle praktiseerijale meelerahu ja parandada elukvaliteeti.

Ginast teeme juttu kindlasti veel põhjalikumalt, ent seda juba järgmistes uudiskirjades! Tahaksin Sulle, armas treenija, kinnitada, et olen ise Gina joogatunnis käinud ning see kogemus on alati imeline!




 

Möödunud nädala uudiskirjades sai välja hõisatud, et kevad-suvi toob endaga kaasa mõnusalt lühikesi pilatese-ampse, mida on ühtviisi mõnus haarata nii hommikul, lõunal kui päris õhtul. Teadagi kasvab süües isu ning minulgi tekib pärast lühemat trenni isu hoopis järgmise pikema järele. Loodan väga, et need ampsud on toeks ja rõõmuks Sullegi! Siinkohal kinnitan, et juba 2 uut 10 minuti pilatest on uute treeningute all Sind ootamas ning neid lisandub õige pea juurdegi!






bottom of page